Conceicao, după 1-1 cu FCSB: „Sunt feicit pentru jocul din această seară şi pentru atitudinea pe care au arătat-o băieţii”

Antrenorul CFR-ului, Antonio Conceicao a susţinut că l-a mulţumit atitudinea jucătorilor după remiza cu FCSB, scor 1-1, înregistrată duminică, 16 septembrie, în Gruia.

„Nu sunt mulţumit de rezultat, însă sunt fericit pentru jocul făcut în această seară, pentru atitudinea pe care băieţii au avut-o, e bine că după o perioadă puţin mai dificilă am văzut că ei îşi doresc foarte mult să câştige şi chiar m-a bucurat cel mai mult.

Moutinho este un jucător care este cu noi de două săptămâni jumătate, s-a antrenat o perioadă cu echipa a doua, însă acum am decis să îl chem la prima echipă, este un jucător cu calitate”, a declarat antrenor Toni Conceicao după remiza cu FCSB de duminică.

Omologul său de pe banca vicecampioanei FCSB, Nicolae Dică, a declarat că echipa sa a avut o evoluţie mult mai bună în prima repriză decât în a doua, iar rezultatul este unul echitabil.

„Din păcate nu am reuşit să câştigăm în această seară, dar important este că am luat şi acest punct şi rămânem pe primul loc. Am făcut o primă repriză bună din punctul meu de vedere, în care am reuşit să şi marcăm, puteam să facem chiar şi 2-0. În schimb a doua repriză nu a fost la fel de bună ca prima, am şi avul acel gol foarte repede, pe o fază fixă, apoi nu am mai reuşit să avem o posesie mai bună şi să ne creăm ocazii de a marca.

Este un rezultat echitabil, noi ne-am dorim să câştigăm jocul, dar am jucat totuşi cu o contracandidată la câştigarea campionatului”, a susţinut Dică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.