Concert caritabil dirijat de un robot, pe 6 februarie, la Teatrul Național Cluj. Toți banii adunați vor fi donați copiilor bolnavi de cancer

Un concert caritabil inedit va avea loc în 6 februarie pe scena Teatrului Național din Cluj-Napoca, care va fi dirijat de un roboțel.

Sub „bagheta” roboțelului-dirijor vor cânta, printre alții, Flaviu Buzilă, Călin Goia, Stefan Boldijar, soliștii trupelor Hara, Voltaj și Semnal M, alături de compozitorii și muzicieni italieni precum Giorgio Fabbri și Francesco Maria Gallo.

Evenimentul „Poți să Visezi, Poți să Faci” este un spectacol care îmbină 3 tipuri de muzică: SIMFONICĂ, ROCK, TRADIȚIONALĂ.

Concertul din 6 februarie le este destinat copiilor bolnavi de cancer din cadrul Asociației „Little People Romania”, iar fondurile pe care le strângem le vor fi donate copiilor pe care Asociația „Little People Romania” îi susține.

Ce invitați vor urca pe scenă?

  • Călin Goia, solistul trupei Voltaj
  • Flaviu Buzilă, solistul trupei Hara
  • Stefan Boldijar, solistul trupei Semnal M
  • Giorgio Fabbri, dirijor, interpret și compozitor, va susține recitalul de muzică clasică.
    Giorgio este profesor în cadrul Universității din Ferrara și a cântat de-a lungul timpului cu artiști ca Luciano Pavarotti, Mirella Freni, Carla Fraci. A fost speaker TedX Cluj 2017 unde a vorbit despre programarea neuroingvistică prin muzica clasică.
  • Francesco Maria Gallo, artist și compozitor, va susține recitalul de muzică rock. Francesco are o discografie bogată și a compus, printre altele, o piesă pentru Dalai Lama.

CUM ÎȚI REZERVI BILETUL

Un bilet costă 20 de lei și poți să-l comanzi online pe www.iabilet.ro sau să-l achiți la intrare.

Te încurajăm ca la fiecare bilet pe care îl cumperi să faci o donație de 100 de lei pentru copiii bolvani de cancer pe care îi susține Asociația „Little People Romania”.

Donațiile se fac în seara evenimentului într-un spațiu special amenajat la Teatrul Național din Cluj. Poți să donezi cash sau prin transfer bancar pe baza unui formular listat pe care fiecare îl obții la finalul spectacolului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.