Concert la Filarmonica de Stat „Transilvania”, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea

Filarmonica de Stat „Transilvania” invită publicul iubitor de muzică să ia parte vineri, 26 noiembrie 2021, de la ora 19.00, la Colegiul Academic, la un concert derulat sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea, împreună cu Ivan Podiomov, la oboi.

Programul serii va cuprinde Uvertura Meeresstille und glückliche Fahrt, op. 27, MWV P5 – Felix Mendelssohn, Concertul în Re major pentru oboi şi orchestră mică, AV 144, TrV 292 – Richard Strauss, Simfonia nr. 3 în Mi bemol major, op. 97, Renana – Robert Schumann.

Biletele pot fi achiziționate on-line, accesând următorul link.

Reducerile se acordă pe baza carnetului de elev/ student şi pe baza cuponului de pensie, prezentate la casieria instituţiei. În cazul pensionarilor, reducerea se acordă celor a căror pensie nu depăşeşte 3.000 lei.

Accesul spectatorilor în sala de spectacole este permis în limita locurilor disponibile, respectiv la o capacitate maximă de 30% din locuri.

Condiţiile de participare sunt următoarele:

– participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi prezintă certificatul de vaccinare;

– persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Purtarea măştii pe durata concertului este obligatorie.

Pentru desfășurarea în condiții optime a procedurilor de triaj epidemiologic de la intrare, vă rugăm să fiți prezenți cu cca 30 minute înainte de ora de începere a spectacolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.