Tabăra Națională de Iconografie pe sticlă

Consiliul Judeţean Cluj, Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj organizează, în perioada 29 iunie–03 iulie 2015 ediţia a VI-a a taberei de iconografie găzduită de mănăstirea ortodoxă cu hramul „Schimbarea la Faţă”, situată în localitatea Voivodeni, comuna Dragu, judeţul Sălaj.

iconografie pe sticla

În această tabără se vor realiza icoane pe sticlă după izvoade care respectă stilul tradiţional dezvoltat în satul Nicula din judeţul Cluj.

Icoanele realizate în tabără vor fi expuse la mănăstire de hramul acesteia din 6 august „Schimbarea la faţă”. De asemenea, vor fi expuse în cadrul expoziţiilor pe care le va organiza Şcoala de Arte din Cluj în diverse locaţii în anii 2015 şi 2016.

Instituţia noastră pune la dispoziţie participanţilor toate materialele de lucru în limite rezonabile. Se va asigura cazarea şi masa participanţilor pe tot timpul desfăşurării taberei.

Cheltuielile asumate de organizator se referă strict la nevoile taberei şi la numărul de participanţi şi nu se extind dincolo de cele stipulate mai sus.

Pentru participarea la această tabără, doritorii vor completa formularele pe care le pot găsi pe site-ul Şcolii de Arte Cluj, www.scoaladearte.ro, la secţiunea „Concursuri, festivaluri, tabere proprii”.

Formularele se completează în nume personal, aşa cum vor fi şi expediate, ceea ce constituie acordul semnatarilor asupra condiţiilor de participare.

Participă:

– cursanţi ai şcolilor de arte din ţară de la secţiile de iconografie
– artişti iconari din judeţul Cluj şi din ţară
– copii din comuna Dragu, judeţul Sălaj

Pentru detalii vă rugăm să trimiteţi emailuri pe adresa [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.