Construim Crăciunul împreună cu LEGO® la VIVO! Cluj-Napoca

În acest weekend, copiii sunt așteptați la VIVO! Cluj-Napoca, să îi dea o mână de ajutor lui Moș Crăciun, la cel mai mare eveniment de construcție LEGO®. Micuții vor avea ocazia să construiască un brad de Crăciun din aproximativ 30.000 de piese LEGO® și un Om de Zăpadă din aproximativ 22.000 de piese LEGO®.

Pentru fanii LEGO®, cel mai important eveniment al sezonului va avea loc în acest weekend în centrul comercial
VIVO! Cluj-Napoca, denumit anterior Polus Center Cluj. Este vorba despre un eveniment de construcție în care
participanții își vor uni forțele pentru a construi, din piese LEGO®, modele 3D de dimensiuni impresionante.

Dorința organizatorilor este aceea de a-i implica pe copii într-o acțiune de grup. Micuții vor fi îndemnați să lucreze în echipă și să colaboreze pentru a realiza construcții mai mari decât ei. Participanții vor avea astfel ocazia să construiască Bradul de Crăciun din aproximativ 30.000 de piese LEGO®, înalt de aproape 2 m și Omul de Zăpadă din aproximativ 22.000 de piese LEGO®, înalt de 1,2 m.

La acest eveniment sunt așteptați copiii cu vârsta începând de la 4 ani.

Evenimentul este organizat de Magazinul Certificat LEGO® în parteneriat cu VIVO! Cluj-Napoca și se va desfășura în 26 și 27 noiembrie, între orele 12:00-20:00, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații din incinta VIVO! Cluj-Napoca.

Magazinul Certificat LEGO® din VIVO! Cluj-Napoca este deținut de partenerul LEGO® România – Brick Depot SRL. Acesta mai deține 2 Magazine Cerificate LEGO® în București și va deschide, la sfârșitul acestei luni, primul Magazin Certificat LEGO® din Brașov.

Dorim să le reamintim clienților noștri că, din noiembrie, Polus Center Cluj devine VIVO! Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.