Contractul de „pensionare” a lui Mircea Sandu, analizat de noua conducere a FRF

mircea sanduContractul de rentă viageră al lui Mircea Sandu, care îi aduce fostului preşedinte suma de 50.000 de euro anual, va fi analizat de noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, şeful forului de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu.

„Contractul de rentă viageră a fost asumat de Comitetul Executiv şi nu de Adunarea Generală. Adunarea Generală i-a acordat doar titlul de preşedinte de onoare. În primul rând trebuie să verificăm acest contract de rentă viageră. Apoi vom vedea cum stau lucrurile cu acest contract încheiat între Comitetul Executiv de la acea dată şi domnul Mircea Sandu”, a spus Burleanu.

Acesta a explicat că nu a existat nicio înţelegere cu fostul preşedinte prin care renunţă reciproc la acuze şi atacuri în presă.

„Referitor la domnul Mircea Sandu, nu am avut şi nu am niciun fel de „gentlemen’s agreement”, fiecare îşi vede de treaba lui. Eu rămân fidel programului meu. Vreau să fie clar pentru toată lumea că epoca Mircea Sandu s-a încheiat la 5 martie. Nu am niciun fel de înţelegere secretă cu Mircea Sandu”, a explicat actualul preşedinte.

Burleanu a precizat că îi va solicita ajutorul lui Sandu doar în situaţii speciale, declarând că nu a avut nevoie de sprijinul acestuia pentru a obţine o întrevedere cu preşedintele UEFA sau şeful Federaţiei Germane de Fotbal.

„Nu i-am solicitat sprijinul domnului Mircea Sandu pentru a merge la UEFA sau pentru a mă întâlni cu preşedintele federaţiei din Germania şi vă asigur că m-am bucurat de sprijinul acestor două importante instituţii. Asta nu înseamnă că dacă la un moment dat, în mod punctual, interesul României îmi va cere să apelez la posibila influenţă a domnului Mircea Sandu nu voi ezita să o fac. Până atunci fiecare îşi vede de treaba lui şi de poziţia pe care o ocupă”, a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.