„Corupţia chiar ucide”. Clujenii nu au uitat de tragedia de la #Colectiv şi s-au adunat în centrul oraşului pentru a-i comemora pe cei 64 de tineri care şi-au pierdut viaţa!

Un grup de clujeni s-au adunat miercuri seara, 30 octombrie 2019, la patru ani de la tragedia care a îndoliat o ţară întreagă, în centrul oraşului pentru a-i comemora pe cei 64 de tineri care şi-au pierdut viaţa în incendiul din clubul Colectiv. 

Imagini în direct de la eveniment:

Oameni au fost chemaţi în stradă prin intermediul reţelelor de socializare, pentru un marș în memoria victimelor incendiului care a avut loc în urmă cu patru ani în clubul Colectiv din Capitală.

30 octombrie este data care a șocat un popor întreg și a arătat o țară incapabilă să aibă grijă de cetățenii ei.

Pe 30 octombrie 2015 au ars frați și surori, copii și părinți, prieteni și necunoscuți și, odată cu ei, vălul care acoperea mizeria din spitale și corupția din administrația românească.

Pe 30 octombrie se vor împlini 4 ani de când o parte dintre cei dragi ne-au părăsit sau au rămas mutilați pe viață. Pe 30 octombrie 2015 ulciorul care mergea atât de des la apă s-a spart. Ne întâlnim la Monumentul Memorandistilor!”, se arată în mesajul postat pe Facebook, care anunţă marșul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.