Cosmin Olăroiu va debuta ca selecționer al Arabiei Saudite pe 30 decembrie

Antrenorul român Cosmin Olăroiu va debuta marți, 30 decembrie, în postura de selecționer al naționalei Arabiei Saudite, în meciul amical cu Bahrainul, la Melbourne (Australia).

cosmin olaroiu

Arabia Saudită va mai disputa un joc de pregătire, pe 4 ianuarie, cu Coreea de Sud (la Sydney), înaintea participării la Cupa Asiei pe Națiuni 2015, care va fi găzduită de Australia.

La competiția de la Antipozi, echipa saudită va întâlni, în grupă, naționala Chinei (10 ianuarie, Brisbane), Coreea de Nord (14 ianuarie, Melbourne) și Uzbekistan (18 ianuarie, la Melbourne)

Olăroiu a anunțat deja un lot lărgit de 26 de jucători, printre care se află căpitanul Saud Kariri, cel mai bun fotbalist asiatic al anului 2014, Nassir Al-Shamrani, și cel mai bun jucător al Cupei Golfului, Nawaf Al-Abid.

Al-Hilal, echipă antrenată de Laurențiu Reghecampf, dă cei mai mulți jucători la lot, opt, în timp ce de la Al-Ittihad, formația pregătită de Victor Pițurcă, provin doar doi.

Cosmin Olăroiu îl înlocuiește la cârma naționalei Arabiei Saudite pe spaniolul Juan Ramon Lopez Caro, tehnican care a pregătit-o și pe FC Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.