Cristian Pojar revine la „U” Cluj. Va conduce departamentul de scouting al clubului!

Dupa 10 ani in care a activat in fotbalul mare ca si antrenor secund al lui Dan Petrescu la echipe ca Dinamo Moscova, Kuban Krasnodar sau Wisla Cracovia, fostul capitan al Universitatii Cluj, Cristi Pojar, revine acasa, la clubul unde s-a consacrat ca jucator profesionist. Acesta a fost cooptat in managementul clubului si va conduce nou infiintatul departament de scouting.

cristi pojar U Cluj

„După perioada Dinamo Moscova m-am hotărât să renunţ la antrenorat. Nu ştiu încă dacă e o decizie definitivă, dar cu siguranţă e una valabilă pentru o lungă perioadă de vreme. De mulţi ani am fost pasionat de acest domeniu, al scouting-ului, unul puţin dezvoltat în România. Ocazia de a lucra la Universitatea Cluj, tocmai în acest domeniu, este perfectă pentru mine. În scurt timp o să avem o echipă de scouteri şi ne vom apuca de treabă. Sunt exact zece ani de când am părăsit Universitatea şi mă bucur mult că m-am întors acum.”, a declarat Cristi Pojar pentru universitateacluj.ro.

Administratorul special al Universitatii, Vlad Munteanu, a explicat pentru site-ul oficial ce presupune departamentul de scouting. „Aşa cum se întâmplă la toate cluburile importante ale Europei, Universitatea va avea un sector dedicat scoutingului. Cristi Pojar şi echipa se vor ocupa de studiul unei arii mari de jucători. Începând cu tinerii jucători împrumutaţi la diferite echipe de Liga a II-a, continuând cu tinere talente care apar în permanenţă, dar care nu sunt observate la timp, şi până la jucători care pot fi interesanţi pentru un transfer la Universitatea Cluj. Practic, totul s-a potrivit la ţanc: noi căutam un om pentru acest departament, iar Cristi, în discuţiile pe care le-am purtat în urmă cu mai multe luni, îmi mărturisea că doreşte să lucreze în acest domeniu. Timingul a fost perfect”, a declarat Munteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.