Cristina Laslo pleacă de la „U” Cluj la Buducnost

Una dintre cele mai bune handbaliste din lotul Universității Cluj, Cristina Laslo (21 ani), va părăsi formația clujeană și a semnat un contract pe 2 ani cu fosta echipă a Cristinei Neagu, locul 4 în Champions League, Buducnost și campioana Muntenegrului.

Foto: Silviu Cristea (facebook.com/uclujhandbal

Viitoarea echipă a lui Laslo s-a clasat pe locul 4 în actuala ediție de Champions League, după ce a fost învinsă cu 20-26 de CSM București în finala mică. Laslo se află la „U” Cluj din 2011.

Fostul director sportiv al Universității Cluj, Cosmin Sălăjan, i-a urat succes tinerei handbaliste într-o postare de pe contul personal de Facebook. Sălăjan a plecat de la „U” pe 29 aprilie, după aproape 11 ani în care s-a aflat la conducerea echipei.

„A crescut alături de noi, și prin muncă și seriozitate a ajuns sus. Campioană mondială la junioare și medaliată cu bronz la tineret, centrul echipei „U” Cluj și al naționalei României, Cristina Laslo face pasul către marea performanță. La 16 ani, Cristina a debutat în Champions League cu ”U” Cluj, iar începând cu sezonul viitor va simți din nou emoția Ligii Campionilor.

Personal, aștept ca pe finalul carierei tale să revii la Cluj, să mai jucăm în Champions League. Am fost alături de ea la fiecare mare performanță, iar în weekendul trecut aceasta și-a decis viitorul, iar noi, cei care o iubim și care îi suntem aproape, trebuia să îi fim alături. Multă baftă, Cris, la Buducnost!”, a spus Sălăjan.

Joi, 11 mai, de la ora 20:00, Laslo ar putea bifa ultimul meci în tricoul „alb-negru”, atunci când „U” Cluj o va întâlni pe CSM București în optimile Cupei României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.