Croatul Vedran Nakic a semnat cu „U” Mobitelco!

Jucătorul în vârstă de 23 de ani, originar din Croaţia, Vedran Nakic, a ajuns la un acord cu conducerea lui „U” Mobitelco. Acesta ar 184 de centimetri înălţime, joacă ca şi coordonator de joc şi vine din Belarus, unde a evoluat anul trecut pentru prima şi a doua echipăa clubului BC Minsk 2006.

Vedran Nakic, la „U” Mobitelco

Nakic a mai evoluat în carieră în Bosnia, la Brontjo, precum şi în Croaţia, la Dubrava, Zabok, KK Zagreb si Samobor. În sezonul trecut a jucat 13 partide pentru prima echipă a lui BC Minsk 2006 şi 19 pentru a doua.

În prima ligă din Belarus, croatul a avut 7 puncte, 2,2 recuperări şi 2 pase decisive în 19 minute de joc. Fundaşul a evoluat în 2009 pentru naţionala U20 a Croaţiei la Campionatul European Divizia A.

Vedran Nakic a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului:

„Domnul Bavcevic  mi-a spus ca este un campionat puternic,  ca „U” Mobitelco este un club cu traditie si  foarte bine organizat. Stiu de asemenea ca la Cluj sunt niste fani foarte entuziasti. Sper ca prin prestatia noastra sa ii multumim pe suporteri si sa ii facem sa umple sala meci de meci”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.