„U” Cluj, victorie categorică în primul amical al stagiului din Italia!

Universitatea Cluj a început cu dreptul seria amicalelor disputate în cantonamentul din Italia, învingând cu 8-0 (2-0) formaţia SSD Sampierana, după un festival de goluri în repriza secundă. 

Primele două reuşite au venit în prima parte de la Gavra şi Abrudan, iar în repriza a doua trei jucători au reuşit câte o „dublă”, Coman (50, 60), Dumitrescu (57, 75) şi Ursu (69, 82).

„Şepcile roşii” şi-au întărit staff-ul tehnic cu un preparator fizic italian

Alb-negrii nu şi-au întărit doar lotul în vederea noului sezon al ligii secunde, ci şi staff-ul tehnic. Cea mai recentă a achiziţie este cea a preparatorului fizic italian Massimo Stalteri. Acesta a fost de-a lungul timpului preparator al arbitrilor din Seria A şi a activat la cluburi precum Vibonese (Italia), Gaz Metan Mediaș sau FC Botoșani (România).

„Studenţii” clujeni au ajuns miercuri după-amiază în cantonamentul de la Lago di Acquapartita, regiunea Bagno di Romagna.

Staţiunea aleasă de Universitatea Cluj pentru pregătirea celui mai tare sezon din istoria Ligii a II-a se află la aproximativ 140 de kilometri de Bologna şi la 70 de coasta Adriaticii, într-un cadru natural mai degrabă deluros.

„Alb-negrii” sunt găzduiţi de hotelul Miramonti, un stabiliment de patru stele ce oferă condiţii excelente atât pentru odihnă, cât şi pentru recuperarea după antrenamentele intense şi meciurile amicale ce vor urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.