CRONICĂ: Sfertul victoriei: CS Turnu Severin – CFR 1-3!

Campioana CFR a luat o gură de oxigen din deplasarea de la Turnu Severin, partidă ce conta pentru etapa a XIII a Ligii I. Clujenii s-au întors cu trei puncte în urma unei partide rezolvate în primele cincisprezece minute de joc.

Ioan Hora, la golul 300! FOTO: gsp.ro

În primul meci fără Andone şi cu interimarul Francisc Dican pe bancă, CFR a avut o altă prestanţă faţă de evoluţia din meciurile anterioare. Cu Hora titular după mai bine de două luni de absenţă de pe terenul de fotbal, „vişinii” au învins fără probleme formaţia CS Turnu Severin, deşi în repriza a 2-a severinenii au dat semnale că sunt capabili să obţină un punct.

Hora şi Rui Pedro au rezolvat meciul în trei minute, primul a înscris în minutul 12 cu un şut la colţul lung, iar al doilea l-a învins pe Marinescu cu un şut imparabil din interiorul careului (’15). După aceste reuşite, pentru CFR a fost doar un antrenament cu public, iar scorul corect trebuia să fie un lejer 4-0 dacă Kapetanos ar fi nimerit cadrul porţii în minutul 26 şi Aguirregaray ar fi înscris în minutul 33.

Trupa lui Napoli nu i-a dat campioanei un final de meci liniştit; Arnăutu a redus din avantaj în minutul 49,  fructificând pasa de gol oferită de Cadu, care a trimis un balon prea încep spre propriul portar. Scorul ar fi putut deveni 2-2 la jumătatea reprizei, dar acelaşi Cadu şi-a spălat toate păcatele de la golul încasat şi a salvat într-o situaţie critică din faţa aceluiaşi Arnăutu, care a mai ratat în minutul 88 o ocazie rarisimă când a rămas singur cu Felgueiras.

CFR a mai înscris o dată în minutele de prelungire. Golici a comis un fault clar asupra lui Nicoară în careu, „centralul” Unimatan l-a văzut şi a acordat loviturăde pedeapsă din care Cadu a marcat pentru 3-1.

Echipe de start

Severin: Marinescu – Mitici (CPT), Durimel, Gugu. Al. Giurgiu – Buleică, Golici, Olah, Al. Zaharia – Arnăutu, Thomas

Rezerve: Şteţca, Vancea, Dandea, Bălău, Abba, Neacşa, Dragalina

Antrenor Nicolo Napoli

CFR Cluj: Felgueiras – Aguirregaray, Cadu (CPT), Piccolo, Sepsi – Godemeche, Mureşan, Hora, D. Valente – Rui Pedro, Kapetanos

Rezerve: Stăncioiu, Maftei, Ivo Pinto, Nicoară, Bjelanovici, Luis Alberto, Camora

Antrenor: Francisc Dican

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.