Crosul universitar „Fuga la stafeta”, sambata, in Parcul Central

Crosul universitar „Fuga la stafeta”, organizat de Student Sport si sustinut de Intersport, va avea loc sambata, 5 aprilie, incepand cu ora 15:00, iar startul se va da din Parcul Central „Simion Barnutiu”.

Înscrierile la cros se desfasoara, online, pana vineri, 4 aprilie, ora 23.59 pe http://www.studentsport.ro/cros-inscrieri.php sau la fata locului, incepand cu ora 12.00.

Ambasadorul acestui eveniment este spadasina Ana Maria Brânză. „Ca ambasador Student Sport, rolul meu este să promovez această inițiativă, dar încă de la început mi-am dorit să mă implic mai mult. Mi-am dorit să particip la competiții și să fiu mai aproape de studenți. Oragnizarea acestui cros îmi oferă această șansă și mă bucur să pot participa la etapa finală de la la Craiova. Mulțumesc, Student Sport pentru această ocazie și pentru munca voastră! Succes tuturor participanților în competițiile organizate de Student Sport”, a declarat Ana Maria Brânză, cea mai bună spadasină din 2013.

Crosul se adresează tuturor studenților din universitățile clujene, aceștia sunt obligați să prezinte buletinul și carnetul de student.

Premiile vor consta în diplome, medalii, cupe, dar și alte premii oferite de partenerii evenimentului.

Primii doi clasați vor participa la etapa finală da la Craiova, unde premiul cel mare va fi o excursie în Antalya, atât la feminin, cât și la masculin.

fuga la stafeta cros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.