Victorie categorică la 15 puncte pentru U-Banca Transilvania la Timișoara, în prima etapă a Ligii Naționale

U-Banca Transilvania Cluj a debutat cu dreptul în noul sezon 2016-2017 al Ligii Naționale de baschet masculin, cu o victorie la 15 puncte obținută luni, 19 septembrie, pe terenul formației BC SCM Timișoara, scor 82-97 (19-23, 22-24, 15-25, 26-25).

u-banca-transilvania-cluj

Partida a fost una echilibrată doar în prima parte, dar după pauza mare elevii pregătiți de Mihai Silvășan au controlat jocul și i-au ținut pe timișoreni la un avantaj liniștitor de zece puncte, contabilizând astfel primul succes în noul sezon.

Caseta tehnică:

caseta-tehnica-u-bt-bc-timisoara-19-sept-2016

Pentru Timișoara au marcat Cakarevic și Calotă câte 17, Jeremic și Komatina câte 15, Diaz 11, Păun 4, Otasevic 3.

„Timișoara nu ne-a pus probleme mari în această seară, însă sunt o echipă bună și cred că nu se va câștiga ușor aici. De aceea mă bucur, că am reușit să învingem în chiar primul meci din campionat, le urez succes în continuare timișorenilor. Sunt mulțumit de jucătorii nou-veniți, însă este important să fiu mulțumit de ei la finalul campionatului. De asemenea, este important să facem o echipă adevărată și la asta lucrăm în fiecare zi. Atunci voi fi mulțumit cu adevărat!”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan la finalul meciului.

U-Banca Transilvania va sta în următoarea etapă datorită retragerii formației CSM Ploiești din Liga Națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.