Cu fotograful după el, în stilul lui Boc, primarul Pivariu a vizitat șantierul unei străzi din Șesul de Sus

Înjurat și hulit de locuitorii comunei Florești pentru că nu face nimic, mărturie stau zecile de comentarii împotriva sa de pe rețelele sociale, primarul Bogdan Pivariu s-a apucat de muncă și a vizitat stadiul lucrărilor de modernizare a străzilor din zona Șesul de Sus.

Pe modelul idolului său politic și omologul de la Cluj-Napoca, Emil Boc, primarul Pivariu și-a luat după el și fotograful pentru a-l imortaliza în exercițiul muncii, iar acesta și-a pus, mândru nevoie mare, fotografiile făcute cu telefonul pe pagina sa oficială, dar floreștenii nu mai cred în PR-ul deșănțat al edilului floreștean și l-au „tocat” în comentarii.

În cursul zilei de ieri am efectuat o vizită de monitorizare a stadiului lucrărilor de reparații a infrastructurii rutiere din zona Șesul de Sus.

Întrucât sumele alocate din bugetul local pentru astfel de lucrări sunt consistente, am vrut să mă asigur că nivelul calitativ al acestora respectă standardele impuse de documentația de atribuire și obligațiile asumate de către prestator.

Realitatea din teren însă nu corespunde cu asumările constructorului și în niciun caz nu rezonează cu mesajele pe care le-am trasmis acestuia la semnarea contractului. Am găsit borduri puse strâmb sau care au cedat la asfaltare, guri de scurgere care nu evacuează apa pluvială si chiar denivelări pe alocuri. Din păcate nu pot să accept așa ceva.

Pe cale de consecință, am convocat reprezentanții firmei prestatoare la o discuție și le-am solicitat refacerea tuturor lucrărilor care prezintă neconformități. De asemenea, am fost cât se poate de ferm în privința recepției acestor lucrări – se face doar în momentul în care sunt mulțumit de calitatea lor.

Regret profund disconfortul creat locuitorilor din această zonă dar prefer ca investițiile pe care le facem acolo să îmbunătățească condițiile de mobilitate în mod real și nu doar să cheltuim sume de bani din buget de dragul de a spune ca s-a făcut ceva”, a declarat Bogdan Pivariu.

Locuitorii din Florești sunt dezamăgiți de activitatea primarului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.