Cum arată micuţa Ruthie din serialul fenomen „Al şaptelea cer”, după 16 ani?

Acum 16 ani, televiziunea americană The WB (în prezent CW) lansa serialul care avea să devină un adevărat fenomen în peste 50 de ţări, „7th Heaven” (Al şaptelea cer). Timp de 11 sezoane, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură aventurile familiei Camden, iar unul din cele mai îndrăgite personaje a fost micuţa Ruthie. 

Serialul, produs şi regizat de Aaron Spelling şi Brenda Hampton, a lansat-o în lumea vedetelor pe Jessica Biel (Mary), în timp ce restul adolescenţilor din show nu au mai avut acelaşi succes după încheierea show-ului. Timp de 11 ani şi 243 de episoade, povestea preotului protestant şi ale celor 5 copii ai săi (ulterior 7) a ţinut cu sufletul la gură milioane de oameni în „7th Heaven”, devenind cel mai vizionat program al postului TV american The WB (actual CW).

Eric şi Annie Camden încearcă să îşi ţină familia sub control şi să le ofere copiilor o educaţie cât mai bună. Lucy (Beverley Mitchell), Matt (Barry Watson), Simon (David Gallagher), Ruthie (Mackenzie Rosman), Mary (Jessica Biel), toţi au părut copiii perfecţi pentru mulţi părinţi, silitori şi ascultători, dar în realitate, cei doi părinţi se confruntă cu o serie de probleme cărora încearcă să le găsească cele mai bune soluţii.

Cel mai îndrăgit rol al show-ului l-a avut tânăra actriţă MacKenzie Rosman (22 ani), care a interpretat-o pe micuţa Ruthie, mezina familiei până au apărut gemenii Davis şi Sam. Avea 7 ani când a primit rolul în „7th Heaven” şi nici o experienţă cinematografică, în afară de reclame.

După terminarea serialului a lut o pauză pentru a-şi termina liceul, iar în 2008 a fost implicată într-un scandal în urma căruia au apărut poze cu ea îmbrăcată provocator şi sărutând o altă fată. Actriţa a avut roluri în The Tomb (2009), Fading of the Cries

În prezent, Mackenzie Rosman este un tânăr ambasador pentru ajutorarea copiilor abuzaţi şi se implică în strangerea de fonduri pentru fundaţia suferinzilor de fibroză chistică şi doreşte să atragă atenţia pentru importanţa donării de organe, implicarea ei în aceste campanii are o strânsă legătură şi cu faptul că are o soră care suferă de această maladie şi care a jucat alături de ea într-un episod din serialul 7th Heaven.(2011) şi în câteva episoade din serialul The Secret Life of the American Teenager (2010).  La sfârşitul acestui an, Mackenzie va aparea în thrillerul Blood Cure, urmând ca anul viitor să poate fi văzută în filmul Beneath, o altă producţie horror.

Mackenzie este pasionată de patinat, înot şi dans şi excelează în probleme de echitaţie, obţinând o serie impresionantă de premii la concursurile de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.