Cum să ajungi un jucător bun de Video Poker

Adesea trecute cu vederea de către jucătorii neiniţiaţi, jocurile de video poker sunt o minunată oportunitate de a te distra dar şi de a face câştiguri financiare. Acest ultim lucru se datorează unui RTP destul de mare care poate ajunge în unele cazuri chiar în apropierea barierei de 100%.

Totul este posibil datorită construcţiei inedite al acestui joc de noroc care combină de fapt 2 jocuri în unul singur. Vei fi plăcut impresionat să afli că poţi realiza combinaţiile clasice din jocul de poker dar prin intermediul unui ecran video.

În esenţă, un joc de video poker este combinaţia dintre cele 2, aşa că vei apăsa butonul de start şi pe ecran se vor dispune cărţile cunoscute din jocul de poker. Dacă vrei să ajungi un jucător redutabil la acest joc urmăreşte cu atenţie rândurile următoare şi aplică sfaturile primite.

Tipurile de jocuri Video Poker

Orice ofertă de casino online bonus fara depunereeste una bine primită de către jucători. Este strategia prin care cazinourile fidelizează jucătorii dar şi pentru aceştia din urmă un asemenea bonus reprezintă un cumul de avantaje deloc de neglijat.

Primul este că joci fără să investeşti nici o resursă financiară proprie în timp ce ai ocazia să te familiarizezi cu oferta platformei unde activezi. Şi dacă pe parcurs îndeplineşti şi condiţiile impuse, ai ocazia să pui în contul propriu o sumă destul de generoasă.

Şi nu este exclus să foloseşti acest bonus şi pentru a intra pe o secţiune de jocuri extrem de ofertante, jocurile de video poker. Aşa cum aminteam mai devreme, video poker înseamnă că trebuie să realizezi combinaţiile din poker dar prin intermediul unui ecran video.

La fel ca la jocul de poker, vei primi 5 cărţi de joc şi ai posibilitatea să le schimbi la fel ca la jocul clasic. În funcţie de combinaţia obţinută şi de miza pe care joci, câştigurile se vor afişa pe ecran şi pot să fie ulterior introduse în contul tău de jucător.

Nu este greu să joci video poker atât timp cât ştii că aceste jocuri se împart în 2 mari categorii, jocurile fără wild şi cele care îl oferă. Din prima categorie fac parte jocurile Jacks or Better sau Bonus Poker în timp ce în a 2-a intra variantele de joc Deuces Wild sau Joker Poker.

Încă din titlu reiese funcţia de joker sau de wild, aşa că apariţia acestui simbol pe ecran înseamnă că poţi să înlocuieşti orice carte din jocul de poker doreşti. Această ultimă variantă de joc este şi cea mai ofertantă pentru că îţi măreşte efectiv şansa de a obţine combinaţii rare din poker, precum chinta roială.

Unde să începi cu Video Poker-ul?

Cea mai oportună variantă în care te poţi familiariza cu acest joc este o platformă online care îl are în lista de ofertă. Şi dacă găseşti acolo şi varianta de video poker Jacks or Better, înseamnă că ai ales cu adevărat în mod inspirat.

Această variantă este cea mai simplă şi implică cărţile şi combinaţiile cunoscute din jocul clasic de poker. Numele jocului este dat de cea mai slab plătită combinaţie existentă în tabela de plăţi a jocului, cea de 2 valeţi.

Urmează combinaţiile de 2 dame, 2 regi şi 2 aşi, la care se adăugă şi careurile, chintele sau 4 de acelaşi fel. Cu alte cuvinte, poţi câştiga cu oricare dintre aceste combinaţii, dacă acestea apar pe ecranul aparatului.

Tocmai datorită faptului că poţi câştiga cu 2 cărţi de acelaşi fel a determinat de-a lungul timpului popularitatea acestui joc. Nu te îmbogăţeşti peste noapte cu asemenea câştiguri, dar măcar rămâi în joc şi ai posibilitatea să îţi măreşti contul financiar.

Tabela de plăţi este la vedere pe ecran, aşa că de fiecare dată când vei realiza o combinaţie câştigătoare aceasta se va ilumina semnalând câştigul înregistrat. Şi tot de acolo vei putea observa care este şi influenţa mizei asupra tabelei de plăţi.

Nu trebui să joci pe cea mai mare miză dar poţi face un exerciţiu de imaginaţie apăsând butonul de miză şi văzând care este maximul pe care îl poţi câştiga. Şi dacă ai în vedere şi RTP-ul cu care acest joc este construit, ai ce să vezi.

Procentul de ramburs al acestui joc este de 99,5%, ceea ce înseamnă că marginea de casă este de numai 0,5%. Este cel mai mic procentaj înregistrat la un asemenea joc de noroc, deci acest lucru înseamnă pentru tine reale şanse de a obţine profitul financiar scontat.

Merită să încerci să iei jackpot-ul?

Ca de obicei, noţiunea de jackpot înseamnă să prinzi o combinaţie care este destul de greu de adus pe ecran şi care îţi va aduce un premiu suplimentar important. În cazul jocului de video poker, aceasta combinaţie este fără îndoială dată de cea care poartă numele de chintă roială.

Dar cum chinta roială este de 4 feluri, cea mai valoroasă este cea obţinută cu cărţile de treflă. Pe tabela de plăţi a jocului de video poker orice combinaţie de chintă roială va plăti în funcţie de miza pe care o abordezi în joc.

Dacă însă norocul este prietenul tău de nădejde, atunci să prinzi cea mai valoroasă chintă roială nu îţi va aduce doar câştigul din tabela de plăţi. Vei avea parte în acest caz de jackpot-ul pus în joc, care se va debita automat în contul tău de jucător.

Şi dacă te întrebi dacă merită sau nu să încerci să iei acest jackpot, atunci întreabă-te dacă merită să obţii cea mai valoroasă combinaţie din jocul de poker. Dacă răspunsul este unul afirmativ, de ce să nu ţinteşti şi mai sus şi să încerci să pui mâna şi pe jackpot-ul jocului?

În fond tot eşti în faţa jocului şi urmăreşti să prinzi combinaţii cât mai bine plătite, aşa că de ce o chintă roială de treflă nu ar intra în această modalitate de joc? Totul ţine în final de noroc şi dacă acesta spune prezent atunci când eşti la butoane, aceasta combinaţie este deodată realizabilă.

Concluzie

Dacă nu ai încercat până acum jocul de video poker ai ratat o şansă bună de a fi profitabil ca jucător. Variantele de joc sunt multiple, RTP-ul este unul seducător iar tabela de plăţi este una deosebit de generoasă.

Cu toate aceste auspicii benefice, orice variantă de video poker ai alege, nu vei fi în nici un caz dezamăgit. Încearcă deci cât mai multe variante de video poker şi pune mâna şi pe jackpot-ul jocului. Totul este numai la o singură apăsare de buton distanţă, aşa că îndrăzneşte şi jocul te va răsplăti cu siguranţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.