Cum va arăta noul mall din centrul Clujului, Platinia Shopping Center! FOTO

Au apărut primele imagini din interiorul Platinia Shopping Center – noul mall care va face parte din viitorul ansamblu rezidențial PLATINIA – care va fi construit în centrul Clujului, pe terenul fostei fabrici de bere Ursus.

Platinia Shopping Center va avea o suprafață închiriabilă de 13.000 metri pătrați și o parcare subterană pe două niveluri.

„Construim un Shopping Center premium și venim cu o premieră pe piață: un complex de apartamente modern care va avea propriul mall. Vom avea branduri din toate domeniile, ca să asigurăm o diversitate pentru clienții noștri care vor cumpăra apartamente în complex. Acesta va fi un mare avantaj pentru ei”, a declarat omul de afaceri Vasile Pușcaș, proprietarul ansamblului Platinia, pentru Vocea Transilvaniei, publicație deținută de acesta.

Acesta a precizat că deja se lucrează la construirea Complexului, construcția fiind ieșită din pământ în proporție de 70-80%.

platinia-interior1

„Am început construirea complexului, iar termenul de finalizare pe partea de mall este sfârșitul anului viitor, iar apartamentele în luna septembrie 2016. Platinia se ocupă atât de partea de construcție, cât și de partea de vânzare de apartamente și închiriere de spații comerciale”, a precizat Sile Pușcaș, ginerele lui Ioan Rus.

platinia-interior3

platinia-interior2

Proiectul PLATINIA va revigora o zonă plină de istorie şi tradiţie din centrul orașului – fostul sit al fabricii de bere Ursus, venind cu un concept inedit pe piața imobiliară din Cluj, fiind singurul ansamblu rezidențial care va avea pe primele două niveluri un shopping mall care va însuma aproximativ 13.000 de mp de magazine, cafenele și restaurante.

Întreg proiectul va avea o suprafaţă construită de 55.000 de metri pătraţi, iar investiţia este estimată la 25 de milioane de euro.

Ansamblul rezidențial va avea și 320 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, iar locația excelentă le va facilita accesul la zona parcurilor, stadionului și Sălii Polivalente. Apartamentele vor fi construite după aceleași standarde de calitate folosite și la celelalte două ansambluri realizate sub brandul Platinia: Platinia Lounge Residence (strada Dorobanților 33-35-37) și Platinia Elite Residence ( strada Constanța 12).

platinia-cluj

One thought on “Cum va arăta noul mall din centrul Clujului, Platinia Shopping Center! FOTO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.