Cupa Europei la Taekwon-Do aduce la Cluj in weekend-ul 24-26 iunie cei mai buni luptatori de pe „Batranul continent”

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va gazdui in perioada 24-26 iunie 2016 cea de-a saptea editie a Cupei Europei la Taekwon-do ITF, care reuseste 500 de sportivi, 100 de campioni europeni din 14 tari, care se vor lupta pentru cele 700 de medalii puse in joc.

taekwon-do ITF cupa europei 2016

Clujul are sansa de a gazdui un eveniment extrem de important din sfera artelor marţiale, organizat an de an în cele mai importante oraşe ale Europei. Toţi iubitorii sportului sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca să vizioneze spectacolul de arte martiale oferit de sportivi din România şi din cele 14 ţări europene participante.

„Suntem deosebit de încântaţi că am reuşit să aducem o asemenea competiţie de însemnătate majoră în România şi, totodată, suntem bucuroşi că gazda acestei competiţii europene este Cluj-Napoca, un oraş care în ultima perioadă atrage evenimente sportive de amploare naţională şi internaţională.

Am găsit aici o susţinere extraordinară din partea autorităţilor locale, care ne-au acordat tot sprijinul pentru aducerea şi organizarea acestei competiţii în Cluj-Napoca. Sperăm ca evenimentul să se desfăşoare în limitele fair-play-ului şi să ne bucurăm de o participare numeroasă a sportivilor şi spectatorilor”, a declarat Cosmin Oprescu, preşedintele Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Un eveniment conex desfăşurat vineri, 25 iunie, va reuni in polivalenta clujeana micii luptători de Taekwon-do în cadrul Cupei Internaţionale de Taekwon-do ITF pentru Copii şi Cadeţi. Micii sportivi, viitori campioni la Taekwon-do, vor concura şi vor face spectacol în cadrul evenimentului, ţintind la cele mai înalte poziţii în clasamentul general. Dublul eveniment este organizat de Federaţia Română de Taekwon-do ITF şi Federaţia Europeană de Taekwon-do ITF cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Judeţean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.