Dan Petrescu a împlinit astăzi 50 ani şi a primit două tricouri personalizate din partea conducerii şi jucătorilor CFR-ului

Fostul internaţional şi component al „Generaţiei de Aur”, Dan Petrescu, a împlinit astăzi vârsta de 50 ani şi a sărbătorit schimbarea prefixului în Dubai, alături de familia sa. Jucătorii şi staff-ul CFR-ului i-au urat la mulţi ani şi i-au dăruit două tricouri personalizate.

„Bursucul” a primit din partea conducerii CFR-ului un tricou vişiniu cu numărul „50” şi un tort special cu un teren de fotbal, iar din partea unuia dintre sponsorii echipei un tricou personalizat cu toate echipele bifate în cariera sa de jucători şi antrenor.

Dan Petrescu a evoluat pe postul de fundaş lateral şi îmbrăcat tricoul formaţiilor Steaua Bucureşti, Chelsea Londra, Sheffield Wednesday, Foggia, Bradford City şi FC Naţional. A adunat 95 de selecţii în tricoul primei reprezentative şi a marcat 12 goluri.

În cariera de antrenor, „SuperDan” le-a pregătit pe Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Târgu Mureş şi Jiangsu Sainty. Ca şi tehnician are trei trofee în palmares, titlul şi Cupa României cu Unirea Urziceni în sezonul 2008-2009, respectiv Cupa România cu ASA Târgu Mureş în 2015.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.