De ce jocurile cu RTP mic la cazino merită jucate?

De cele mai multe ori, sloturile care sunt cele mai căutate de către jucători sunt cele cu RTP mai mare deoarece au potențialul de a-ți plăti mai repede mâinile pe care le joci. Deci pentru că au o șansă mai mare de a da câștiguri, este evident că sunt mai populare. Dar și cele care au RTP mai mic merită atenția ta pentru că și ele oferă o serie de avantaje. Despre acestea vorbim chiar în articolul de astăzi.

Sunt sloturi distractive

Motivul pentru care sloturile sunt atât de distractive este pentru că au tematici foarte variate și se folosesc de tot felul de efecte speciale, sunete și au o acțiunea foarte bine organizată. Se folosesc de bonusuri casino pentru a te face să te simți și privilegiat, iar pentru că această mulțime de colecții de sloturi nu poate fi susținută decât de un sistem de producție intens, așa ajung să apară pe piață cele mai distractive sloturi. Este adevărat că nu toate au cele mai mari valori de RTP, dar nu asta este ideea. Cei mai mulți jucători nu caută decât un mod prin care să se poată relaxa.

Unii dintre ei nu s-au interesat niciodată de RTP-ul unui slot și dacă acesta îi avantajează sau nu pe termen lung. Aici este primul avantaj al sloturilor care nu au un RTP foarte mare. Sunt extrem de distractive pentru că dezvoltatorul așa a vrut să le programeze. Există o jumătate a colecției de sloturi care mai elimină din elementele distractive pentru a se concentra pe distracție și implicit de aici rezultă un slot foarte atractiv, dar cu RTP mic. Cealaltă jumătate elimină factorii care favorizează mai mult câștigurile pe termen lung și adaugă în ecuație elemente care creează atmosferă.

Sunt pline de oportunități

Încă un argument foarte puternic este legat de bonusurile și oportunitățile pe care ți le oferă cazinoul atunci când te joci la un astfel de slot cu RTP ceva mai mic. Aceste oportunități nici măcar nu pot fi atinse în cazinourile fizice deoarece majoritatea surprizelor oferite în mediul de gambling din România sunt oferite în cazinourile online. Știi deja despre acele bonusuri care se oferă jucătorilor când se înregistrează pe platforma unui cazino și despre ceea ce te așteaptă când te alături unei noi platforme de jocuri de noroc. Totul este plin de promoții, concursuri și premii. 

Acum, de ce ar fi acesta un avantaj pentru sloturile cu RTP mic? Pentru că un cazino online nu îți va oferi niciodată un bonus substanțial care să fie folosit la un slot cu RTP mare. Dacă ar fi așa, tu ai beneficia de bonus jucând la un slot care are șanse mai mari să îți ofere un câștig mare, iar astfel, cazinoul va ajunge în pierdere. Deci toate beneficiile, bonusurile și premiile care vor fi oferite sunt de cele mai multe ori eligibile pentru sloturile cu RTP ceva mai mic. 

Dacă ești destul de activ și te informezi mereu despre toate ofertele oferite de cazinouri, vei observa că majoritatea dintre ele oferă bonusuri sau promoții ce nu sunt tocmai favorabile. Cu toate acestea, există și bonusuri foarte avantajoase care favorizează jucătorii. Dacă vei fi suficient de rapid încât să poți beneficia fix de acele bonusuri, vei avea parte de câștiguri și premii chiar și de la sloturi cu RTP mic.

Jackpot-uri mari

Sloturile au un secret pe care niciun alt joc de noroc nu îl are. Sloturile îți pot schimba complet viața doar dintr-un singur câștig realizat la unul dintre sloturile obișnuite pe care oricum le jucai de foarte mult timp. Aici vorbim despre jackpot-uri și mai ales despre jackpot-urile progresive oferite de aceste sloturi. Un jackpot progresiv este cel mai mare premiu oferit de către un slot și este caracterizat de faptul că indiferent de jucător și de stilul de joc, acest premiu va continua să crească până când un fericit câștigător îl va activa. 

Când vine vorba de jackpot-uri progresive, nu contează deloc care este RTP-ul unui slot. Când vei obține speciala și vei avea cel mai mare noroc din lume, toți banii vor fii ai tăi. Vei vedea că sloturile cu RTP mare, care oferă câștiguri destul de frecvent, nu au jackpot-uri progresive pentru că ar înclina prea mult balanța în favoarea jucătorilor, iar asta creează un dezechilibru în industrie. Dacă vrei să te joci și la alte jocuri care ți-ar putea aduce premii mari, încearcă Sloturi, Lozuri sau loteriile Keno deoarece RTP-ul este mic, dar când câștigi un premiu mare, vei recupera toate investițiile precedente.

Sunt foarte variate

De aici vine și varietatea sloturilor. Dacă am luat toate sloturile cu RTP mare și le-am exclude complet pe restul, nu am rămâne decât cu câteva zeci de jocuri de care probabil ne-am plictisi în cele din urmă. Varietatea sloturilor și motivul pentru care avem atât de multe opțiuni de pariere din sloturi este că apar aproape zilnic sloturi noi. Cei mai mari producători de sloturi din lume au creat un obicei de a lansa jocuri noi de slot în mod regulat pentru a menține piața în viață. 


Evident că din toate aceste sloturi, nu toate vor avea RTP mare, dar nici măcar nu ne dorim asta. Ceea ce ne dorim noi este să ne distrăm și să avem de ales de fiecare dată când deschidem pagina de sloturi a unui cazino online. Altfel te simți când ai o pagină cu 1000 de sloturi din care poți alege oricând alt joc, iar altfel ar fi dacă ai putea să te joci numai la 10 dintre ele pentru că acelea au RTP mare. Sigur, poți crea un echilibru și să te joci la toate câte puțin, dar tocmai acest lucru înseamnă varietate, iar varietatea nu te lasă să te plictisești.

Concluzie

De aceea jocurile cu RTP mic merită jucate și sunt atât de importante pentru industria de jocuri de noroc. Dacă ele nu ar exista, nici noi nu am putea avea acces la o ofertă atât de variată și nu am mai crede că sloturile sunt atât de distractive.

One thought on “De ce jocurile cu RTP mic la cazino merită jucate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.