De ce sunt casele de pariuri aşa de profitabile?

Este imposibil să nu te fi întrebat de ce întâlneşti atât de multe case de pariuri, atât în mediul offline cât şi în online. Un singur răspuns se impune – sunt profitabile şi îşi justifică din plin prezenţa în ambele medii, oferind în acest fel şi jucătorilor şansa de a fi câştigători.

Şi totuşi, cum reuşesc de fiecare dată să înregistreze profituri astfel încât să se menţină în continuare pe această piaţă performantă? Vom încerca să pătrundem acest secret în rândurile următoare, aşa că parcurge-le cu atenţie!

Deoarece oferă pariuri cu puţine şanse de câştig dar cu cote mari!

Ca exemplu, Netbet casino este un site în care poți găsi tot felul de jocuri de noroc dar și un portofoliu larg cu pariuri sportive care au cote mărite. Cu o atât de bogată ofertă, este într-un fel perfect normal să înregistreze profituri şi să le folosească pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. Şi totuşi, cum pot oferi o cotă mare la un pariu şi să fie siguri că banii le intră în casă? Simplu, cota mare reflectă întotdeauna şanse slabe de câştig.

Un asemenea pariu este tentant pentru orice parior, pentru că speculează încă de la început faptul că ţi-ai dublat dintr-un singur foc banii investiţi şi atrage tocmai din acest punct de vedere. În realitate însă, puţini jucători se pot lăuda că au prins un asemenea pariu, cei cu experienţă evitându-le strategic tocmai pentru slabele şanse de reuşită!

Deoarece controlează mărimea pariurilor

Cu siguranţă că de cele mai multe ori ţi-ai fi dorit ca un eveniment sportiv să aibă ataşată o cotă mare, însă, ca un făcut, toate casele de pariuri converg către o singură cotă, mult mai mică decât ţi-ai fi imaginat-o. Nu există nicio înţelegere între ei, însă, echipa care oferă aceste cote la una din casele de pariuri este pusă acolo pentru a aduce venituri companiei şi nu ţie.

Prin urmare joci dacă vrei, dacă nu, nu! Şi aici explicaţia este una singură, un eveniment considerat „sigur” va avea întotdeauna o cotă puţin mai mare decât 1, tocmai pentru a minimiza riscul de pierdere al casei de pariuri. Totuși, majoritatea jucătorilor îşi doresc câştiguri cât mai mari cu o investiţie cât mai mică. Există însă câțiva care vor miza sume mari de bani pe cote mari pentru a castiga, insa, reușita lor nu este una garantată iar, în caz de pierdere, operatorul va face profituri destul de frumoase.

Deoarece jucătorii vor câştiguri mari peste noapte

De câte ori nu ţi-ai imaginat că ai realizat un câştig atât de mare încât să apari pe toate paginile ziarelor şi pe toate canalele media? Este visul oricărui jucător de a realiza un asemenea câştig şi mai ales acesta să vină cu o miză infimă, de câţiva lei. În realitate, totul este extrem de precis şi se bazează pe o lege a probabilităţii care se manifestă din plin.

Alegi să pariezi o sumă mică, însă te alegi cu un „cearşaf” de bilet unde bifezi rezultat după rezultat până când inevitabilul se produce, ai pierdut un meci. Nu-i nimic, îţi spui, mai pot încasa şansa şi o să scot şi aşa de X ori mai mult decât am investit! Şi iarăşi lucrurile merg bine până când apare din nou o altă pierdere care ţi-a şi anulat biletul. Încă un vis spulberat, dar îţi spui că mai este şi mâine o zi sau aştepţi sfârşitul de săptămână când oferta este infinit mai bogată în evenimente! Şi indiferent de oferta pe care o bifezi, lucrurile se succeda parcă după acelaşi scenariu, pierzi din nou şi visul de a realiza un câştig care să-ți dea încredere în tine se năruieşte de fiecare dată.

Aici câştiga casele de pariuri, oferă o posibilitate de a câştiga sume mari de bani, care din nefericire nu se materializează aproape niciodată. Auzi din ce în ce mai rar de un asemenea câştig „monstruos” dar care din păcate nu este al tău! Tocmai de aceea trebuie să fi mai realist dacă vrei cu adevărat să câştigi.

Pentru acest lucru, renunţă la un câştig imens şi optează pentru unele mai mici, care au şansă mare să se materializeze. Pentru a face acest lucru nu mai pune pe bilet zeci de evenimente, alege cu grijă 1 până la un maxim de 3 şi vei vedea că de cele mai multe ori această strategie se va dovedi câştigătoare.

Concluzie

Este evident că toate casele de pariuri care îşi menţin supremaţia pe piaţa de pariuri sunt profitabile, pentru că altfel s-ar desfiinţa cu siguranţă. Profitul lor se bazează pe specularea ideii că poţi deveni peste noapte milionar, astfel încât pierderile tale se concretizează în câştigul lor. Fii precaut, evită să pariezi pe multe evenimente şi cu siguranţă că vei avea parte și câştiguri atunci cand alegi evenimentele inspirat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.