De vineri se vand bilete la derby-ul dintre „U” si CFR din semifinalele Cupei! Surpriza neplacuta pentru fanii CFR-ului!

Conducerea clubului Universitatea Cluj a anuntat ca biletele pentru returul semifinalei Cupei Romaniei „Timisoara” de miercuri, 1 aprilie, se vor pune in vanzare incepand de vineri, 27 martie.

Afis-UvsCFR

Oficialii „alb-negrilor” le-au pregatit insa o surpriza neplacuta fanilor rivalei CFR Cluj, care vor fi nevoiti sa scoata din buzunar suma de 200 lei pentru a asista la meciul istoric din semifinalele Cupei Romaniei.

0-0 a fost scorul primei manse dintre CFR 1907 si „U” Cluj, disputata in Gruia pe 4 martie.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

Peluza I (inel superior) – 10 lei
Tribuna a II-a: 20 de lei
Tribuna I: 30 de lei
Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei
Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei
Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei
Peluza a II-a (inel inferior): 200 de lei (sectorul rezervat galeriei oaspete)
Peluza I (inel inferior): 200 de lei

Programul de vânzare al biletelor va fi următorul: vineri, sâmbătă, duminică, luni, marţi (între orele 12:00 şi 18:00), miercuri (între orele 10:00 şi 19:30). Foarte important de reţinut, în ziua partidei, miercuri, 1 aprilie, casele de bilete se vor închide la ora 19:30, respectiv cu două ore înaintea meciului.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate. Abonatii vor avea acces gratuit.

Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Meciul dintre Universitatea Cluj si CFR 1907 contand pentru returul semifinalelor Cupei Romaniei va avea loc miercuri, 1 aprilie, pe Cluj Arena, de la ora 21:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.