Deputatul Adrian Gurzău activ pe Facebook, dar îşi ignoră website-ul oficial de campanie

În secolul 21, anul de graţie 2013, o pagină web reprezintă pentru un politician o cale de comunicare esenţială şi o sursă importantă de informaţii privind activitatea sa parlamentară pentru electorat, pe durata celor patru ani a mandatului de parlamentar. Site-ul oficial al unui politician este CV-ul personal al acestuia. 

Ei bine, acest lucru nu este valabil şi pentru deputatul clujean Adrian Gurzău, care înţelege altfel lucrurile, mărturie stând pagina web ignorată şi rămasă încă sub culorile fostei alianţe ARD, alături de care a pornit la drum pentru prelungirea mandatului pe Colegiul 4.

Cetăţenii  din cartierele Dâmbul Rotund, Între Lacuri, Someşeni, Iris, Bulgaria, Gruia şi o parte din cartierul Mărăşti, respectiv zona centrală care vor să afle informaţii despre activitatea parlamentară a celui care îi reprezintă se lovesc de o inactivitate totală din partea lui. Ultimele noutăţi pe pagina oficială www.adriangurzau.ro datează din luna decembrie 2012, perioada campaniei electorale.

adrian gurzau site

Activ pe pagina oficială de Facebook

Întreaga activitate online a deputatului se rezumă, însă, doar la pagina oficială de Facebook, acolo unde îşi exprimă opiniile privind diferite evenimente politice şi interacţionează constant cu cei peste 5000 de fani. Un lucru de lăudat.

Îi reamintim domnului Gurzău că website-ul oficial aparare pe prima poziţie în motorul de căutare Google după nume, fiind la fel de important precum pagina de Facebook şi în mod sigur nu trebuie ignorat, cele două pot fi foarte uşor întreţinute cu minimum efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.