Deputatul Horia Nasra îi solicită primarului Emil Boc măsuri preventive și pregătiri pentru menținerea siguranței și a sănătății publice în Cluj-Napoca!

Deputatul clujean PSD Horia Nasra a remis presei un comunicat prin care îi solicită primarului Emil Boc să ia măsuri preventive și pregătiri, în ceea ce privește menținerea siguranței și a sănătății publice în Cluj-Napoca!

„Având în vedere măsurile luate de Instituția Prefectului – județul Cluj, alături de Serviciile Publice Deconcentrate cu atribuții în vederea menținerii sănătății publice și pregătirile în ceea ce privește menținerea siguranței și a sănătății publice, în contextul discuțiilor legate de prevenirea infectării cu coronavirus, îi cer primarului Emil Boc să acționeze preventiv, de urgență și să abandoneze orice altă discuție politică.

Îi solicit respectuos primarului Emil Boc să înceteze cu dezbaterea politică și presiunea privind Curtea Constituțională a României, unica autoritate de jurisdicție constituțională în România, independentă față de orice altă autoritate publică și care are, conform Constituției României, rolul de garant al supremației Constituției și să acționeze preventiv, de urgență în speța coronavirusului.

Prin urmare, mai puțină pălăvrăgeală politică și mai multă muncă domnule primar!”, a declarat Nasra.

One thought on “Deputatul Horia Nasra îi solicită primarului Emil Boc măsuri preventive și pregătiri pentru menținerea siguranței și a sănătății publice în Cluj-Napoca!

  1. Deputatul Horia Nasra ar trebui sa se spele si sa foloseasca produse de igiena corporala cand se prezinta in societate ca masura de preventive și pregătire, în ceea ce privește menținerea siguranței și a sănătății publice în Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.