DGASPC Cluj angajează asistenţi maternali

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj (DGASPC Cluj), prin Serviciul Management de caz, protecţie specială copii în servicii de tip familial, asistenţă maternală, anunţă începerea demersurilor de recrutare şi angajare a 20-25 de asistenți maternali profesioniști.

asistenti maternali DGSPC Cluj

În prezent, în rețeaua de asistență maternală din judeţul Cluj sunt plasați 200 de copii la 142 de asistenţi maternali.

Procedura de recrutare şi angajare a 20-25 de asistenţi maternali, recent demarată, este justificată de modificările legislative din domeniul protecţiei copilului care stipulează faptul că trebuie să se identifice un asistent maternal pentru toţi copiii abandonaţi care au vârsta sub trei ani.

Potenţialii asistenţi maternali vor fi evaluaţi, selectaţi, după care vor urma un curs de pregătire şi vor fi angajaţi în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protectia Copilului Cluj, urmând să primească în plasament copii cu vârsta cuprnsă între 0 şi 18 ani.

Toţi cei care doresc să devină asistenți maternali pot să se adreseze Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj din Cluj-Napoca, la următoarle date de contact: str. General Eremia Grigorescu, nr 37-39, tel: 0264/420146, interior 438. Pentru informații suplimentare, persoană de contact: Monica Filip, şef serviciu – Serviciul Management de caz protecție specială copii în servicii de tip familial, asistență maternală.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.