Diana Ivanovici Șoșoacă, cel mai bogat lider de la AUR. Are o avere URIAȘĂ

AUR este partidul care poate destabiliza sau concretiza noua ordine politică din Parlamentul României. Printre membrii alianței, remarcați în presă, în afară de co-președinți, este și avocatul Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Avocatul, acum în postura de Senator de Iași, a ieșit în evidență prin critici dure și mesaje naționaliste în ultima perioadă. Până de curând nimeni nu auzise de Diana Iovanovici-Șoșoacă, de profesie avocat. Aceasta a ieșit din anonimat odată cu declanșarea pandemiei, mai ales după momentul Iași, cu ocazia  pelerinajului de Sf. Parascheva și, ulterior, momentul Constanța.

Odată cu intrarea în carantină a orașului Constanța, Arhiepiscopul Tomisului a avut parte de altercații cu jandarmii care, conform acestuia, au făcut abuz în timpul unor slujbe religioase, cu ocazia pelerinajului de Sf. Andrei. Ulterior, Arhiepiscopul Tomisului a dat în judecată organele statului, iar ca avocat reprezentant a fost chiar Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Ce avere are Diana Șoșoacă 

Cum era și normal, după o așa victorie, presa a început să caute date concrete despre viitorul senator de Iași, Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Conform declarațiilor sale de avere, avocatul ar deține patru terenuri. Unul, care este un teren agricol, este de aproximativ 22.500 de metri pătrați.

Mai deține alte trei, terenuri intravilane. Primul în Dâmbovița, de 2.170 de metri pătrați, și alte două în Căciulata, județul Vălcea, 1.315, respectiv 60 de metri pătrați.

Din aceeași declarație mai reiese că are doua apartamente și o casă de vacanță, o mașină, și obiecte de artă. Valoarea obietelor de artă, declarată, ar fi de 5.000 de euro.

Mai deține și câteva active financiare, sub formă de conturi curente, depozite bancare sau fonduri de investiții. Valoarea totală a acestor active se ridică la suma de 47.600 de lei, respectiv 21.000 de euro. Avocatul a mai declarat că, anual, câștigă undeva în jurul sumei de 250.000 de lei ca avocat, potrivit impact.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.