Din toamnă vom avea parte de rute noi pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca!

Aeroportul din Cluj-Napoca pune la dispoziţia clujenilor noi destinaţii turistice. Dusseldorf, Bruxelles, Alicante, Torino-Cuneo, Dublin şi Berlin Schönefeld se vor fi lansate începând din toamnă.

Prin intermediul unui ajutor în baza schemei aprobate de către Comisia Europeană prin Decizia privind Ajutorul de stat, Consiliul Judeţean Cluj şi Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca vor achiziţiona prin selecţie publică noi rute cu plecare de pe aeroportul din Cluj.

„Demararea de către Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a acestei proceduri, în premieră pentru România, contribuie semnificativ la creşterea numărului de destinaţii operate, asigurând o mai mare deschidere a judeţului şi a regiunii către întreaga Europă şi nu numai. În acest fel, judeţul va deveni mult mai accesibil atât turiştilor cât şi reprezentanţilor mediului de afaceri, fapt ce va contribui, cu certitudine, la accelerarea ritmului de dezvoltare economică”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Companiile aeriene au datoria de a realiza servicii de transport aerian de pasageri pe rutele pentru care beneficiază de ajutor financiar la înfiinţare din partea achizitorului. Toate aceste contracte vor fi încheiate pe o perioadă de 90 de luni.

2 thoughts on “Din toamnă vom avea parte de rute noi pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca!

  1. Faceti ceva pentru noi cei din Bruxelles, va rugam.
    Nu e normal ca din inima tarii sa nu mearga nimic spre
    capitala Europei.
    Cum vreti turism, daca oamenii nu au cu ce calatorii? sau vreti pe jos? Puneti la dispozitie carute macar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.