S-a adjudecat! Clujenii de la Grimus deschid concertul Red Hot Chilli Peppers!

Clujenii de la Grimus au fost aleşi să deschidă concertul din acest weekend al trupei Red Hot Chilli Peppers, de pe Arena Naţională. “Onoarea pentru noi e cu atât mai mare cu cât am fost aleși chiar de managementul trupei.”, afirmă membrii Grimus.

În urma concursului organizat de postul de radio Rock FM,  prin intermediul căruia publicul român avea posibilitatea de a vota trupa autohtonă pe care şi-o doresc în deschidere, trupa de rock alternativ, Grimus, a reuşit performanţa de a se clasa printre finalişti. Marea lor bucurie, însă, a fost că alegerea finală a fost făcută de managementul Red Hot, care i-a preferat pe ei. Cu atât mai mult este un motiv de bucurie cu cât celelalte finaliste, Zdob şi Zdub, Vama, OCS şi E.M.I.L., sunt trupe cu mult mai multă experienţă şi vechime pe piaţa muzicală românească. “Cea mai mare realizare pentru noi de până acum este faptul că am fost aleși să deschidem pentru Red Hot Chili Peppers, o trupă cu care am crescut și datorită căreia ne-am decis să facem muzică. Onoarea pentru noi e cu atât mai mare cu cât am fost aleși chiar de managementul trupei. Așa că suntem pregătiți să oferim bucureștenilor 40 de minute de adrenalină marca Grimus”, declară entuziasmaţi membrii trupei Grimus.

„Anul acesta a fost unul extraordinar pentru noi”

Anul acesta a fost deosebit de prolific pentru trupa clujeană. Printre diverse festivaluri, ei au deschis în urmă cu câteva săptămâni şi concertele unor trupe de talie mondială precum Roxette şi Placebo. “Ne-am aflat pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri din Europa: EXIT, Rock for People, Sziget și BESTFEST Summer Camp. A urmat show-ul din deschiderea trupei Roxette, la noi acasă, la Cluj, dar şi cel susținut la concertul Placebo de la București”, adaugă membrii trupei.

În ceea ce îi priveşte pe cei de la Red Hot Chilli Peppers, aceştia doresc să fie în formă maximă, astfel că le-au dat multă bătaie de cap organizatorilor pentru a le îndeplini lista de dorinţe. În acest sens, staff-ul trupei a pretins organizatorilor să asigure o cameră de meditaţie în culise, unde membrii trupei să se relaxeze. De asemenea, şi în cazul camerei în sine există pretenţii. Ea nu are voie să fie de culoare albastră, trebuie să fie aerisită şi luminată natural. Din punct de vedere amenajare interioară, covoarele şi draperiile nu au voie să lipsească. Indispensabile sunt şi plantele verzi, coşul cu fructe şi legume de sezon, cafeaua, apa plată, berea fără alcool, lumânările parfumate, brânzeturile şi prăjiturile de orez.

Concertul Red Hot Chilli Peppers de  la Bucureşti este organizat de Emagic şi face parte din turneul European intitulat I’m with you, turneu de promovare al celui mai recent material disografic lansat de celebra trupă californiană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.