Distracția și relaxarea se petrece mai mult online în zilele noastre

Dacă ar fi să facem un sondaj despre cum își petrec românii timpul liber și cum se relaxează, credem că majoritatea răspunsurilor ar fi online. Pentru că trăim într-o societate care se află într-o continuă expansiune și dezvoltare, iar tehnologia evoluează pe zi ce trece. În ziua de azi totul se desfășoară online, de la plata taxelor și impozitelor și până la achiziția unor bunuri, haine, gadgeturi, electronice sau electrocasnice.

Una dintre cele mai frecvente modalități de distracție online sunt jocurile de noroc tip sloturi, cum ar fi Book of RA sau 777, nu neapărat pe bani reali, ci mai mult pe bani virtuali, fiindcă nu mulți își permit să investească sume de bani în jocurile de noroc online. Însă sunt și unele persoane care preferă să se joace online jocuri simple, de logică, cărți, rummy, șah, jocuri cu mașini, jocuri de lupte și așa mai departe, există o varietate de astfel de jocuri online și aveți de unde alege, timp să aveți să le încercați vă trebuie.

Platformele online pentru jocuri online tip sloturi sunt sigure, de încredere și vă așteaptă cu zeci de promoții și oferte care mai de care mai speciale si personalizate.

Unul dintre cele mai îndrăgite jocuri este Book of Ra™ deluxe, în care jucătorul are obiectivul de a obține simboluri identice într-o combinație care va aduce rezultate. Dacă obțineți numărul minim de simboluri identice pe role consecutive aliniate de la stânga la dreapta pe o linie selectată, atunci veti obtine rezultatele asteptate. Puteți beneficia și de jocuri gratuite. Dacă obțineți minimum 3 simboluri Book-of-Ra simultan pe orice poziție pe role pentru a activa 10 jocuri gratuite, care se joacă cu miza și liniile selectate în runda de joc în care le-ați activat. Jocurile gratuite încep cu selectarea aleatorie a unui simbol expandabil, iar în timpul jocurilor gratuite, după ce veti incasa punctajul obtinut pentru simbolurile normale, iar simbolul expandabil se poate extinde pe toate pozițiile de pe role și se plătește chiar și atunci când nu este situat pe role adiacente sau pe liniile pe care le-ați selectat în joc. Simbolul expandabil se extinde doar dacă aveți suficiente simboluri compatibile pentru a obține rezultate.

Majoritatea platformelor oferă posibilitatea de a efectua și pariuri sportive online pe fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, baseball, volei pe plajă, sporturi cu motor, darts sau competiții de E-Sports. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.