Divorțul anului în România. Reghecampf o părăsește pe Ana Maria Prodan

După trei luni de incertitudini, Laurențiu Reghecampf pare să fi luat o hotărâre în ceea ce privește căsnicia cu Anamaria Prodan. Antrenorul Universității Craiova a recunoscut că a depus actele de divorț, în contextul în care s-au înmulțit zvonurile că noua lui iubită l-ar face tată pentru a treia oară, relatează Știripesurse.

Laurențiu Reghecampf, actualul antrenor al Universității Craiova, a mărturisit pentru CANCAN.RO că a depus actele prin care a demarat divorțul de Anamaria Prodan. Reghe și sexy-impresara au o relație de 15 ani și au împreună un băiat, Laurențiu Junior, născut în 2008.

Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, Luca, născut în 2001, iar recent s-a aflat că antrenorul urmează să devină din nou tată peste doar șase luni. Actuala sa iubită, Corina, ar fi însărcinată.

În ultimele trei luni, s-a tot vorbit despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, însă impresara a negat vehement zvonurile.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf a confirmat că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

Reghecampf recunoaște și că se află într-o perioadă delicată din viața sa. ”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a declarat Reghecampf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.