Doi români au murit în atentatele teroriste de la Paris de vineri noapte

Doi români se află printre victimele atacurilor de la Paris. Este vorba de Ionuţ Ciprian Calciu, de 32 de ani, şi iubita sa, Mariana Lăcrămioara Pop, de 29 de ani, anunță Realitatea TV. Familiile celor doi au fost informate de ministerul afacerilor externe. „Sufletele noastre sunt în doliu şi vă cer tuturor să rămânem uniţi şi solidari.”, a transmis preşedintele României, Klaus Iohannis.

Lăcrămioara, originară din Baia Mare, locuia şi lucra în Paris alături de iubitul ei, Ciprian.

Cei doi ieşiseră vineri seara în oraş. Din păcate, totul s-a transformat într-un coşmar în momentul în care au apărut terorişti care au început să tragă în oricine le ieşea în cale. Azi noapte, Lăcrămioara şi Ciprian s-au stins.

Ministerul de externe confirmă faptul că decesul acestor doi cetăţeni a fost confirmat de autorităţile franceze şi ministerul este în legătură cu familiile acestora. Le va acorda asistenţa consulară necesară.

Ministerul Afacerilor Externe susţine că nu există informaţii că s-ar afla şi alţi români pe lista celor 128 de oameni care şi-au pierdut viaţa în urma atentatelor teroriste de la Paris.

Dumnezeu să-i odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.