Două dintre cele mai mari parcuri din Cluj nu sunt dotate cu cișmele. FOTO

Mai mulți clujeni se plâng că pe timp de vară nu găsești o cișmea în parcul Rozelor și parcul Grigorescu, de pe strada 1 decembrie 1918, două dintre cele mai mari spații de agrement din Cluj-Napoca.

eClujeanul.ro a stat de vorbă cu câțiva clujeni care solicită autorităților locale montarea unor țâșnitoare cu apă în cele două parcuri, pe modelul din Parcul Central. Cele două zone de agrement sunt luate cu asalt în fiecare sfârșit de săptămână de mii de clujeni, unii veniți chiar și din cartierele Mărăști sau Mănăștur.

„Nu e greu să monteze o cișmea în parcul acesta, nu cred că sunt costuri foarte mari, în Parcul Mare există așa ceva, nu văd de ce nu s-ar putea monta una și aici”, ne-a declarat o doamnă care se plimba în parcul din Grigorescu.

„Parcul e frumos amenajat, are de toate, multe bănci, dar nu înțeleg de ce cei care l-au renovat nu au putut monta și o țâșnitoare cu apă, pe timp de vară e nevoie de una. Vin foarte des aici la fitness și de fiecare dată trebuie să îmi aduc apă de acasă pentru că aici nu găsesc nici o cișmea. Vin copiii la baschet și cu bicicletele aici, oameni care fac mișcare, aleargă și au nevoie de hidratare”, ne-a declarat un pensionar aflat la aparatele de fitness din Rozelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.