Elevii de la Şcoala Gimnazială „Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda, vizitează virtual Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din București cu ajutorul Orange România (P)

Mâine elevii de la Şcoala Gimnazială „Horea, Cloşca şi Crişan”, vor merge într-o vizită virtuală la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din București, în cadrul unui program organizat de Orange România.

image004

Evenimentul are loc în Săptămâna Voluntariatului Orange, desfășurat în perioada 9 – 13 noiembrie. Echipe de angajați voluntari vor prezenta elevilor exponatele din muzeu, iar imaginile vor fi transmise în direct în sălile din școli, prin intermediul tehnologiei 4G și a internetului.

Tema acestui proiect este de a le arăta copiilor că prin tehnologie și internet pot explora locuri noi din diferite colțuri ale lumii și pot găsi subiecte și idei interesante care să le dezvolte imaginația și creativitatea.

În Săptămâna Voluntariatului Orange, angajații voluntari vor prezenta Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” elevilor din cinci școli din orașe de provincie din România:

  • Filiași, județul Dolj
  • Lugoj, județul Timiș
  • Turda, județul Cluj
  • Tîrgu Neamț, județul Neamț
  • Ghimbav, județul Brașov

Evenimentul este organizat de către Orange România în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și cu organizația Salvaţi Copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.