Două marșuri importante impun restricții de circulație în centrul Clujului

Duminică, 15 martie, șoferii vor trebui să evite centrul orașului deoarece sunt anunțate două marșuri de amploare, unul în memoria lui Avram Iancu și altul de ziua maghiarilor de pretutindeni, pe trasee separate.

Restricțiile de circulație sunt valabile toată ziua, între orele 10 și 16, pe traseul piața Avram Iancu nr. 14 – Bd. 21 decembrie 1989 – Piața Unirii latura de nord pe o bandă de circulație rutieră – Piața Unirii latura de vest – strada Universității – strada Avram Iancu nr. 20 cu restricționarea circulației în zona fostului Hotel Biasini, lângă intrarea în cimitirul central.

De asemenea, tot duminică, între orele 15 și 18, au fost instituite restricții de circulație pentru marșul în memoria lui Avram Iancu, pe traseul piața Mihai Viteazu – strada Regele Ferdinand cu restricționarea circulației rutiere pe o bandă de circulație – Piața Unirii latura de est pe o bandă de circulație rutieră – Bd. Eroilor zona pietonală – Piața Avram Iancu platoul pietonal.

„Facem un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă să dea dovadă de înţelegere în perioada menţionată şi să se conformeze reglementărilor de circulaţie”, transmite Primăria Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.