Două străzi din Gheorgheni şi Mănăştur reabilitate de la bugetul local

asfaltarePrimăria municipiului Cluj-Napoca va moderniza o stradă din cartierul Gheorgheni şi una din Mănăştur cu bani de la bugetul local.

Proiectele de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru Aleea Peana din Mănăştur şi strada Bistriţei din Gheorgheni se vor afla joi, 19 iunie, pe masa consilierilor locali.

Lucrările de modernizare vor cuprinde atât prtea carosabilă, trotuarele, cât şi scurgerile de apă.

Lucrările vor dura 6 luni în cazul Aleii Peeana, iar investiţia se ridică la 3.723,071 mii RON, fără TVA, în timp ce reabilitarea străzii Bistriţei va dura 3 luni şi va costa 2.393, 691 mii RON de la bugetul local.

Locuitorii de pe Bistriţei se plâng că strada este intens circulată şi spartă regulat pentru introducerea sau schimbarea unor conducte şi ţevi pentru utilităţi.

„Vreau să vă întreb dacă strada Bistriţei este inclusă în vreun program de modernizare. Este o stradă destul de intens circulată şi arată într-un fel în care nu face cinste unui oraş european. Strada a fost în repetate rânduri sapată pentru diverse reparaţii la canalizare, gaz etc. În fiecare an am tot sperat că se va face ceva în acest sens dar….degeaba. Mulţumesc anticipat”, se arată în mesajul unui clujean pe domnuleprimar.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.