DRAMĂ pe strada Horea din Cluj-Napoca. O femeie de 70 ani a murit într-un incendiu

Pompierii clujeni au avut mult de lucru în noaptea dintre ani. După incendiul de pe strada Valea Seacă din Cluj-Napoca, a urmat un altul într-un apartament situat pe strada Horea, soldat cu decesul unei femei în vârstă de 70 ani.

Femeia a fost găsită carbonizată în locuință la finalul intervenției echipajului Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

„Două autospeciale au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins un apartament dintr-un bloc de locuințe, situat pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca.

Alerta a fost dată în jurul orei 3.10, iar pompierii au găsit în apartamentul cu două încăperi, situat la parterul blocului, corpul unei femei, în vârstă de ceva 70 de ani, care fost ars în incendiu și care prezenta traume incompatibile cu viața.

Pompierii au lichidat flăcările, în cca 15 minute, după ce au sosit la fața locului, și au întreprins măsuri pentru evacuarea unei persoane, care locuia deasupra apartamentului din care a pornit incendiul.

Au fost distruse de flăcări mai multe bunuri din apartament, iar intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea focului mai departe de limitele în care a fost găsit”, au comunicat cei de la ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.