După ce e eșuat în curățarea malurilor Someșului, Horia Șulea a intrat în Partidul Ecologist Român

Rămas fără partid după ce a fost exclus din PNL, primarul Floreștiui, Horia Șulea, s-a făcut „ecologist”, preluând funcția de președinte a Filialei Cluj a Partidului Ecologist Român.

Anunțul a fost făcut de primar pe Facebook.

Primarul Floreștiului a fost suspendat, în ședința din ianuarie a Biroului Politic Județean al PNL Cluj, din toate funcțiile pe care le deținea în partid – cea de președinte al organizației PNL Florești și cea de vicepreședinte PNL la nivel județean.

Decizia vine după ce Horea Șulea a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, pentru efectuarea unor plăți nelegale a serviciilor de curățenie stradală și deszăpezire din comuna pe care o conduce.

Alături de Horia Șulea, în dosar sunt inculpați și fostul primar, Ioachim Vancea, dar și directorul tehnic din Primăria Florești, Florin Zanc. Șulea și Vancea sunt acuzați că au efectuat plățile fără ca să existe contracte de achiziție pentru aceste servicii, în anii 2010, 2012 și 2013. Prejudiciul este estimat la 270.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.