După viitoarea Sală Polivalentă, Turda va avea o nouă bază sportivă

Primăria Turda continuă investițiile în sport, iar după viitoarea Sală Polivalentă la care se lucrează, urbea turdeană va avea o altă bază sportivă, pe strada Stadionului.

Continuăm dezvoltarea infrastructurii sportive din orașul nostru. Compania Națională de Investiții a inițiat procedura de licitație pentru construirea bazei sportive de Tip 1 de pe strada Stadionului!

După finalizarea procedurii de atribuire a contractului, va fi semnat contractul de proiectare și execuție, urmând etapa de proiectare, iar ulterior vor fi demarate lucrările.

Ei bine, alături de viitoarea Sală Polivalentă, această bază sportivă va susține și mai mult performanțele sportive din orașul nostru. De asemenea, vă reamintim că pe lista sinteză de la CNI sunt incluse încă trei proiecte importante, respectiv construirea complexului sportiv, Academia de Performanță Sportivă „Potaissa Turda”, construirea bazei sportive TIP 2, pe strada Tineretului și amenajarea complexului Sportiv “Mihai Viteazul.

Prin strategia de dezvoltare a infrastructurii sportive din orașul nostru ne dorim ca sportivii turdeni, dar și copiii care își doresc să practice sport să-și dezvolte abilitățile sportive în spații moderne, dotate corespunzător„, a declarat primarul Cristian Matei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.