Echipa Cluj 2015 susține „Cărțile Copilăriei pe bicicletă”

Tineri voluntari clujeni și echipa „Cluj 2015” au pedalat vineri, 24 aprilie 2015, alături de Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României, în cadrul proiectului „Cărțile Copilăriei pe bicicletă”.

alteta sa regala principele nicolae al romaniei la cluj - proiect cartile copilariei pe bicicleta

„Suntem mândri că am putut lua parte la acest eveniment și vom face, în continuare, tot posibilul pentru a ajuta și promova astfel de inițiative. Nu am mai fost cu bicicleta de doi ani, dar azi a fost o ocazie specială și m-am simțit onorat să pot pedala alături de Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României”, a declarat Vlad Pop, Președintele Federației SHARE.

ASR Principele Nicolae al României, campionul național Alex Ciocan și cicliști pasionați din mediul de business, vor străbate România, din Sighetu Marmației până în Constanța, pentru a promova cititul și sportul, dar și pentru a strânge fondurile necesare unor donații de carte și înființări de cluburi de lectură „Cărțile copilăriei” în mediile defavorizate.

Oricine crede în puterea cunoașterii și dorește să ofere unor copii posibilitatea de a citi, poate susține acest proiect cu o donație online.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.