Echipa din spatele InfoTrafic a strâns 8.000 de lei pentru o elevă eminentă, Roxana Todea, în cadrul Swimathon 2015

O elevă eminentă din Cluj-Napoca a început anul şcolar cu speranţe noi: Roxana, adolescenta pentru care am înotat la Swimathon 2015, va beneficia de o bursă din partea Fundaţiei Comunitare Cluj, datorită donaţiilor susţinătorilor InfoTrafic şi Cloud Troopers.

echipa infotrafic la swimathon 2015 cluj roxana todea

InfoTrafic a participat pentru a cincea oară la Swimathon, evenimentul de strângere de fonduri organizat de Fundaţia Comunitară Cluj. Echipa InfoTrafic, formată din Dan Chiuzbăian şi Andrei Ţarcă, a înotat într-o oră 55 de lungimi de bazin, iar echipa Cloud Troopers, care s-a alăturat proiectului nostru, a reuşit să parcurgă 58 de lungimi de bazin.

Obiectivul nostru declarat a fost să strângem 8.000 de lei, pentru ca Roxana Todea, o adolescentă cu rezultate foarte bune la şcoală, care provine dintr-o familie modestă, să îşi poată continua studiile fără griji materiale. Povestea Roxanei, pe larg, o puteţi găsi pe site-ul nostru, swimathon.infotrafic.biz.

InfoTrafic a reuşit să strângă 5.820 de lei de la susţinători şi sponsori, iar echipa Cloud Troopers ne-a ajutat să ne atingem obiectivul. Le mulţumim tuturor celor care au donat şi au sprijinit proiectul nostru, celor care au crezut în Roxana şi au decis să o ajute: Dalimar, Napoca Software, Distral, Business Concept, SC LE SIMBA ROM SRL, QSound Soft.

Cei peste 275 de înotători intraţi în cursa Swimathon Cluj 2015 au parcurs împreună 8.109 de lungimi de bazin, echivalentul a peste 162 de kilometri, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a evenimentului. Mai mult de 600 de susţinători au contribuit la mobilizarea a peste 100.000 de lei, din care 20.000 de lei au fost strânşi direct la faţa locului.

Organizat de Fundaţia Comunitară Cluj, evenimentul dedicat strângerii de fonduri pentru cauzele comunităţii a atras peste 1.000 de participanţi într-o singură zi – înotători, prieteni, susţinători şi spectatori.

Cea de-a şaptea ediţie Swimathon a avut loc pe 11 iulie 2015, la Complexul de Nataţie „Universitas” al Universităţii „Babeş-Bolyai”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.