Echipa UNTOLD: „Festivalul nu se mută din Cluj”

Directorul de comunicare al festivalului UNTOLD, Edy Chereji, a infirmat orice zvon cu privire la o posibilă mutare a festivalului din Cluj-Napoca, susţinând că își va păstra locaţia actuală.

„Înainte şi după festival se fac tot felul de speculaţii legate de mutare, legat de oameni care discută cu noi, oameni care şi-ar dori să se mute. Ideea este în felul următor: festivalul s-a născut în Cluj-Napoca, el este al oraşului Cluj-Napoca şi, atâta vreme cât comunitatea ne susţine şi atâta vreme cât există dorinţa din partea tuturor ca acest festival să fie făcut în Cluj-Napoca, noi nu avem un motiv să plecăm în altă parte. Că ne dorim să facem alte evenimente în ţară, sub o altă formă, cum am făcut şi la Constanţa un alt festival, că suntem interesaţi să dezvoltăm alte proiecte în România, cu siguranţă. Dar e vorba despre alte proiecte”, spune Edy Chereji, citat de adevărul.ro.

Directorul comunicare şi marketing al Untold şi Neversea spune că până acum a auzit lucruri incredibile despre Untold, toate pornite la bursa zvonurilor.

În fiecare an, apar astfel de zvonuri. Dacă ar fi să-ţi spun câte zvonuri aud eu, pot să-ţi mai dau o căruţă. Cel mai actual e că Armin van Buuren e acţionar în festival. Pentru că de aia mixează şapte ore”, a mai spus Cereji.

Untold Festival este cel mai mare festival de muzică din România. Acesta se desfăşoară în fiecare an pe Cluj Arena, Sala Polivalentă și Parcul Central.

Prima ediţie a avut loc în august 2015, iar ultima tocmai s-a încheiat, în dimineaţa zilei de 6 august, cu participarea unor artişti de top din întreaga lume: Afrojack,The Chainsmokers Diplo, Jason Derulo, Kygo, Tiesto, The Prodigy, Black Eyed Peas, Armin van Buuren şi mulţi alţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.