eClujeanul.ro susține mediul de afaceri local! Ofertă avantajoasă de publicitate!

„Săptămâna Patimilor” vine cu o ofertă extrem de avantajoasă de publicitate în paginile publicației noastre, printre cele mai vizibile din Cluj-Napoca, citită în medie de 20.000 de clujeni lunar și între 500-1000 de vizitatori unici în fiecare zi. Statisticile noastre nu mint, ele sunt publice și folosim cel mai bun intrument de monitorizare al audienței de pe internet, Google Analytics, statistici pe care le puteți consulta oricând AICI.

Așadar, vă facem cunoscută cea mai nouă oportunitate prin care vă garantăm vizibilitate și expunere pentru afacerea dumneavoastră în ziarul nostru. Știm cât e de dificil să vă promovați afacerea, știm cât de mari sunt costurile în ziua de azi, de asta dorim să întindem o mână de ajutor mediului de afaceri local și celor care se ambiționează să crească un business în Cluj-Napoca.

OFERTĂ: Pentru o sumă modică de doar 350 lei beneficiați de expunere printr-un banner de mărimea 300×250 pixeli afișat pentru 2 luni de zile și un advertorial redactat de către noi despre business-ul pe care îl conduceți. Advertorialul va avea minimum 250 de cuvinte și va conține două link-uri spre site-ul dumneavoastră, dacă aveți.

Și pentru că nu dorim să ne transformăm într-un panou publicitar, la noi conținutul și informațiile primează, vom afișa doar trei bannere pe lună, pentru a nu aglomera site-ul, iar în acest fel vizibilitatea afacerii dumneavoastră va crește.

eclujeanul

Dacă sunteți interesat de această oportunitate, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email [email protected] și vom discuta mai multe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.