Ediția a II-a a Cupei Mărțișor la pescuit

pescuitAsociația Județeană a Pescarilor Sportivi Cluj în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj a reeditat competiția sportivă de anul trecut dedicată în exclusivitate doamnelor și domnișoarelor, o competiție unicat la nivel național.

În ciuda vremii bacoviene, 19 concurente, de toate vârstele, au spus „prezent” la ediția a II-a a concursului de pescuit staționar, desfășurat pe Lacul I Gheorgheni din Cluj-Napoca.

După ședința tehnică, luarea la cunoștință de instructaj, tragerea la sorți a standului, fiecare domnișoară sau doamnă și-a instalat cartierul general de luptă, iar la ora 10.30 a început competiția.

La ora 13.30 se strigă stop competiție și se trece la cântărirea peștelui prins ca și cantitate, pentru a putea face departajarea în clasamentul final.

Concurentele au fost sărbătorite de organizatori cu mici, prăjituri, înghețată și sucuri până când comisia a deliberat câștigătoarele.

La final, directorul Asociației Județene a Pescarilor Sportivi, domnul Andrei POP, alături de inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, domnul colonel dr. Florinel BUDIȘAN, au anunțat câștigătoarele:

Locul I – Apintiliei Florica – 296 grame;

Locul II – Buciu Mărioară – 276 grame;

Locul III – Szabo Ramona – 268 grame.

De asemenea a fost desemnată Miss Mărțișor, ediția a II-a, Loredana Rus.

– Printre participante au fost: câștigătoarea ediției I, Oltean Eniko Noemi, și Oltean Andreea Cristina, câștigătoarea medaliei de bronz la concursul național de pescuit staționar 2014;

În calitate de sponsor a fost prezent Koszorus Botond, campion național la pescuit staționar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.