Elena Udrea, exmatriculata de la Facultatea de Teologie din cadrul UBB Cluj

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a fost exmatriculata de la Facultatea de Teologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai pentru neprezentarea la examene.

Udrea s-a inscris in 2016 la un master de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala la Facultatea de Teologie din cadrul UBB Cluj, ea spunand atunci ca vrea sa ii ajute pe oameni „prin credinta” si ca va infiinta „Institutul Fericirii”.

Decanul facultatii, Vasile Stanciu, a sustinut ca Elena Udrea a fost exmatriculata inca din luna octombrie a anului trecut pentru absenteism.

„A fost o decizie normala, domna Udrea nu a fost prezenta la niciun examen. A fost exmatriculata inca din luna octombrie a anului trecut. Probabil nu prea a fost prezenta nici la cursuri. Ceilalti 16 masteranzi care i-au fost colegi continua studiile”, a declarat decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, Vasile Stanciu, citat de news.ro.

Elena Udrea a fost admisa in septembrie 2016 la masterul „Consiliere pastorala si asistenta psihosiciala” al Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, cu media finala 8,20. Udrea a participat la primul curs in 3 octombrie 2016, avand cursuri in fiecare vineri si sambata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.