Elevii pot participa la cursuri pregătitoare de admitere la UBB

UBB noapteaPentru a veni în sprijinul elevilor de liceu, potenţiali candidaţi la concursul de admitere, o parte dintre facultăţile UBB oferă o serie de consultaţii gratuite, la următoarele discipline: matematică, informatică, istorie,teatru şi televiziune.

Cursurile pregătitoare se adresează, în principal, elevilor de liceu de clasa a XI-a şi a XII-a care doresc să-şi testeze capacităţile, în vederea admiterii la una dintre cele 21 de facultăţi din cadrul UBB.

Acest tip de cursuri gratuite vor avea loc în cadrul următoarelor facultăţi:

Facultatea de Matematică și Informaticăorganizează în perioada noiembrie 2014 – martie 2015 consultaţii gratuite pentru elevii de liceu, în vederea pregătirii pentru concursul Mate-Info UBB şi concursul de admitere 2015.Programul detaliat şi tematicile abordate se găsesc pe pagina http://www.cs.ubbcluj.ro/programarea-consultatiilor-pentru-elevii-de-liceu-organizate-de-facultatea-de-matematica-si-informatica-pentru-pregatirea-concursului-de-admitere-2015/.

Linia maghiară de Filosofie, din cadrul Facultăţii de Istorie şi Filosofie, organizează concursuri de eseuri atât în țară, cât și în Ungaria, adresate elevilor de liceu. Perioada de desfășurare a acestor concursuri de eseuri este cuprinsă între lunile decembrie 2014 și mai 2015.

Lucrările elevilor pot fi trimise până la sfârșitul lunii aprilie 2015, iar acestea vor fi evaluate de către o comisie formată din cadre didactice ale departamentului.Pentru a vedea mai multe informații legate de condițiile și regulamentele concursului, va rugăm să accesați site-ul: (în limba română) http://hiphi.ubbcluj.ro/admitere/licenta/regulament.html#eseuriŞşi (în limba maghiară) http://filozofia.hiphi.ubbcluj.ro/felveteli/filozofia_szak_alapkepzes.

De asemenea, Facultatea de Teatru și Televiziune va organiza cursuri de pregătire pentru examenul de admitere. Întâlnirile cu posibilii candidați vor avea loc, în funcție de specializare, o dată pe săptămână sau la două săptămâni, chiar și o dată pe lună. Pentru mai multe detalii legate de perioada de pregătire pentru fiecare specializare, vă rugăm să consultați site-ul facultății: http://teatrutv.ubbcluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.