Emil Boc, către Ambasadorul Elveției, prezent la Cluj-Napoca: „Mulțumim pentru autobuzele electrice”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a avut, marți, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Elveției în România.

„Am avut plăcerea de a primi astăzi (n.red. marți) vizita Excelenței Sale dl. Arthur Mattli, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Elveției în România, fiind prima vizită oficială la Primăria Cluj-Napoca de la învestirea domniei sale în funcție”, se arată într-un mesaj al edilului.

În cadrul întâlnirii, Boc a mulțumit pentru „sprijinul acordat în proiectele care vizează dezvoltarea Clujului”, precum achiziționarea de autobuze electrice, modernizarea iluminatului public cu LED, pe anumite străzi din municipiu sau creșterea eficienței energetice a unor școli prin Programul de cooperare elvețiano-român.

„De asemenea, am discutat despre posibilitatea de a atrage și alți investitori în domeniul inovării și IT-ului în orașul nostru. Pe durata vizitei la Primăria municipiului Cluj-Napoca, E.S. dl. Arthur Mattli a fost însoțit de fiul domniei sale, Theodor Mattli”, a precizat edilul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.