Emil Boc se va vaccina public dacă va fi nevoie împotriva COVID-19! „Vaccinarea nu va fi obligatorie. Vom avea 13 centre de vaccinare în oraș”

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat că se va vaccina în mod public împotriva coronavirusului și i-a îndemnat și pe vârstnici să îi urmeze exemplu.

Pe 27 decembrie va fi administrat primul vaccin împotriva COVID-19 în România.

Boc a vorbit despre vaccin și în cadrul unei ceremonii online organizate pentru premierea cuplurilor clujene care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

„Dacă oamenii vor fi în continuare responsabili, eu spun că lucrurile pot fi ținute sub control. De la anul va începe campania de vaccinare. Nu va fi obligatoriu, dar cei care vor dori vor putea să facă vaccinul. Eu personal mă voi vaccina, public daca va fi nevoie, și o să recomand și altora care doresc să facă același lucru pentru că ne va ajuta să scădem numărul de persoane infectate și să ne ferim, în același timp, de această boală care ne-a adus atâtea necazuri.

Vor fi 13 centre de vaccinare și vă veți putea programa fie online, fie telefonic, fie prin intermediul medicului de familie. Vaccinarea nu va fi obligatorie”, a explicat primarul Clujului.

La nivelul municipiului Cluj-Napoca vor fi realizate 13 centre de vaccinare, în toate cartierele, iar cetățenii se vor putea programa, fie online sau telefonic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.