Emil Boc vrea interzicerea petardelor la Cluj-Napoca: „Nu ne putem juca cu așa ceva! A fost teatru de război”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a declarat nemulțumit de numărul mare de petarde din noaptea de Revelion. Acesta a afirmat că se alătură demersului de interzicere a petardelor în Cluj-Napoca, susținând că a fost un adevărat teatru de război în Piața Avram Iancu după încheierea focurilor de artificii oferite de primărie.

A apărut și o petiție în acest sens, care a strâns, deja, în jur de 15.000 de semnături. Primarul Emil Boc a declarat că este de acord cu interzicerea „anumitor categorii de petarde”.

„Susțin orice formulă legală de restricționare, mergând chiar și până la interzicerea anumitor categorii de petarde, este benefică pentru siguranța cetățenilor. După ce s-a terminat focul de artificii a urmat o tornadă de petarde în fața Teatrului Național cum nu am văzut în niciun an. Parcă era la un meci de fotbal. Nu am văzut ața ceva de când sunt primar în Cluj-Napoca, și am participat la multe focuri de artificii și asta mi-a atras atenția că ceva trebuie făcut. Mă raliez unui asemenea demers și voi susține, prin procedurile legale, o formulă prin care să ținem sub control. Practic, în fața Teatrului Național a fost teatru de război. Nu ne putem juca cu așa ceva!”, a declarat Emil Boc la emisiunea online ZIUA LIVE.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.